NV4A0020

Vi söker biträdande jurist med intresse för kapitalmarknaden

Vi expanderar och söker en biträdande jurist med några års arbetserfarenhet för tillträde snarast möjligt.

Vad erbjuder vi?
Vi söker en engagerad biträdande jurist med inriktning på bolags- och aktiemarknadsrätt till vår kapitalmarknadsgrupp. Du kommer primärt arbeta med börsnoteringar och kapitalanskaffningar, vilket inkluderar due diligence och prospektarbete, men du kommer även att arbeta med löpande ärenden för noterade bolag, så som biträde vid bolagsstämmor och hantering av informationsgivningsfrågor.

Positionen innefattar projektledning, vilket innebär stora möjligheter att utveckla förmågan på det området tillsammans med mer erfarna kollegor. Du förväntas också ha mycket klientkontakter, vilket är en möjlighet för den som vill utveckla förmågan att upprätthålla och utveckla klientrelationer.

Vem söker vi?
Du har ett intresse för företagsaffärer och ett särskilt intresse för kapitalmarknaden och dess regler. Du har några års erfarenhet av att arbeta med kapitalmarknadsjuridik på advokatbyrå eller bolag.

Vi arbetar i team och värdesätter social förmåga och prestigelöshet. Vi tycker också det är viktigt med engagemang för det vi gör, så ett intresse för företagande och transaktioner är en fördel. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet, servicekänsla och analytiska förmåga.

Hur ansöker du?
Är du rätt person för tjänsten? Sänd din ansökan tillsammans med CV, personligt brev och relevanta intyg/betyg till

Lisa Tarby
Advokatfirman Törngren Magnell
Västra Trädgårdsgatan 8
111 53 Stockholm
E-post: lisa.tarby@torngrenmagnell.com

Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person, så kom in med din ansökan så snabbt som möjligt.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Wigh på telefon 076-00 283 26 eller Sandra Broneus på telefon 076-00 283 34.

Tillbaka till aktuellt