Törngren Magnell söker nyutexaminerade biträdande jurister till Bank & Finans

Vår marknadsledande bank- och finansavdelning är under stark tillväxt och vi söker nu ytterligare skickliga medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett framgångsrikt, högt presterande och trevligt team på en advokatbyrå i expansion. Vi söker ytterligare engagerade biträdande jurister med inriktning mot Bank och Finans. Du kommer primärt att arbeta med lånefinansiering i samband med förvärv av bolag och fastigheter samt med finansiering på kapitalmarknaden. Vidare kommer du att arbeta med frågor som rör finansiell reglering och omstruktureringar/insolvens och tillsammans med mer erfarna kollegor ge våra klienter professionell juridisk rådgivning. Många av våra uppdrag är gränsöverskridande och innebär samarbete med utländska advokatbyråer och klienter

Vem är du?

Du är nyutexaminerad från juristlinjen eller kommer under våren att ta examen, alternativt i slutet av din tingstjänstgöring, med goda meriter. Du har hög social kompetens, förmåga att bygga förtroende och ett genuint intresse för bank- och finansjuridik. Du motiveras av utmaningar och av att utveckla din egen och andras juridiska kompetens. Andra viktiga egenskaper är att du är en prestigelös lagspelare, är stresstålig och att du har en stark drivkraft att leverera hög kvalitet. Vårt arbete kräver mycket goda kunskaper i det engelska och svenska språket, både i tal och skrift.

Du erbjuds

Du blir en värdefull medlem i vårt framgångsrika team med stora möjligheter till utveckling. Vårt låga ratio mellan biträdande jurister och delägare bidrar till en brant utvecklingskurva. Byråns storlek och struktur ger våra medarbetare möjlighet att tidigt ta ansvar och bidra på ett meningsfullt sätt, där du arbetar direkt mot klient. Ett resultat av vår struktur är att intern konkurrens bland medarbetare aldrig har varit ett problem – en sann laganda råder.

Vårt talangutvecklingsprogram, som bland annat fokuserar på individuellt mentorskap och handledning, bidrar till att lägga grunden till din långsiktiga karriärutveckling. Du deltar även i vårt interna utbildningsprogram med kurser i utvalda juridiska och affärsmässiga ämnen samt erbjuds att gå externa kurser och få individuell undervisning i juridisk engelska. Som nyutexaminerad erbjuder vi dig en bra start på din karriär och en möjlighet att avancera i en miljö av expertis och professionalism.

Din arbetsplats kommer att vara i trevliga kontor med en uttalat härlig atmosfär, i centrala Stockholm.

Är detta din nästa utmaning?

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta delägare Cecilia Rudels, telefon 0760028318. Skicka din ansökan till rekrytering@torngrenmagnell.com och skriv i ämnesraden vilken tjänst din ansökan gäller. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från universitetet. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi emotser din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillbaka till aktuellt