IMG_0605_v

Juridikstudenter till vår reception

Törngren Magnell är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i Stockholm. Vår verksamhet omfattar främst M&A, bank och finans och kapitalmarknad. Vi erbjuder också kompletterande tjänster inom ett antal specialistområden, bl a fastighetsrätt, arbetsrätt och tvistelösning. 

Vi söker nu 1-2 juridikstuderande som vill arbeta extra i vår reception. Rollen är omväxlande och innebär att du på kvällstid samt extra vid behov dagtid utför sedvanliga receptionistuppgifter samt assisterar byråns jurister i klientrelaterat arbete.

Arbetsuppgifterna innebär bl a att välkomna besökare, ta emot telefonsamtal och se till att receptionen och andra gemensamma ytor är i ordning. Tjänsten innebär även en del administrativa arbetsuppgifter såsom kopiering, scanning, posthantering m.m. Passen sträcker sig normalt mellan kl 16.30–19.00, måndag till torsdag och du kommer att arbeta ca 1-2 pass i veckan.

Vi söker dig som har studerat i minst två terminer. Du är noggrann, pålitlig och har en hög känsla för service. Vidare kan du uttrycka sig i tal och skrift på ett professionellt sätt och har god förmåga att samarbeta. Tidigare erfarenhet inom serviceyrken är meriterande.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö där du får en inblick i advokatyrket och möjlighet att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Tillträde kommer att ske efter sommaren. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev, CV, betyg och övriga relevanta handlingar till:

Advokatfirman Törngren Magnell
Att: Anna Bjurell
Västra Trädgårdsgatan 8
111 53 Stockholm

alternativt anna.bjurell@torngrenmagnelll.com, amanda.winberg@torngrenmagnell.com eller fredrik.ljungstrom@torngrenmagnell.com.

Eventuella frågor besvaras via e-post eller telefon av Anna Bjurell på tel. 08-400 283 10, Amanda Winberg på tel. 08-400 283 43 eller Fredrik Ljungström på tel. 08-400 283 45.

Tillbaka till aktuellt